Zbulohen të nominuarit në kategorinë ‘Best New Artist’, Billbordi Awards 2017 (Foto)

Loading...

Janë zbuluar 6 të nominuarit për kategorinë ‘BEST NEW ARTIST’ (Artisti më i mirë i ri), në mesin e tyre këngëtarë dhe këngëtare që po sjellin një frymë të re në skenën muzikore shqiptare me stilin, talentin dhe vecantin e tyre, e pikërisht kjo është edhe arsyja se pse ato gjenden në këtë kategori mjaft të rëndësishme të Billbordi Awards 2017.

Votimi do hapet këtu në webfaqen tonë ku publiku do ketë mundësinë e tyre që të votojnë atë që ato mendojnë se është më i miri për ta, shkruan Billbordi.

Kategoria ‘BEST NEW ARTIST’ të nominuarit më poshtë:

LAURA KRLIU

SAMIR SELIMI (S4MM)

ENSAR ELSHANI (FUEGO)

ALBULENA JASHARI

FLAMUR RUKOVCI (BLLEKI)

SHKELQIM BERBERI

Shpërndaje në:
Loading...

Add Comment