Vallëzimi më i veҫantë i nuses e dhëndrit, pamje të reja nga dasma e djalit të Halil Kastratit (Video)

Loading...

Halil Kastrati është humanisti më i njohur shqiptar që ka ndihmuar shumë familje shqiptare me vështirësi ekonomike.

Shoqata e tij ‘Jetimët e Ballkanit’ është një prej organizatave humanitare shqiptare më të suksesshmet deri më tash, shkruan Billbordi.net

Në familjen e tij së fundi ka pasur një festë të madhe e që ishte martesa e djalit të tij.

Më poshtë mund të shihni vallëzimin e nusës dhe dhëndrit.

VIDEO:

Shpërndaje në:
loading...

Add Comment