Kaq shumë është shëndoshur Mirsa Kërqeli

Loading...

Mirsa Kërqeli renditet si njëra ndër artistet më të dashura shqiptare.

Ajo që një kohë të gjatë nuk është aktive në skenën muzikore, dukë i dhënë rëndësi dhe përkushtim anës familjare.

Mirëpo, aktivitetin për ndjekësit e saj Mirsa nuk e ndal. Kohë pas kohë ndan momente të ndryshme e shoqëruar me personat më të rëndësishëm.

Së fundmi, ajo rifreskoi Instagramin me një imazh të saj, ku duket e thjeshtë dhe mjaft e ëmbël, por merr vëmendje trashësia në fytyrën e saj.

Vlerësojeni edhe ju vet imazhin e saj.

FOTO:

Shpërndaje në:
Loading...

Add Comment