Exillent brendi i njohur ‘3 në 1’ detergjent, zbutës dhe aromatizues tashmë edhe në tregun e Maqedonisë së Veriut, Kosovës e Shqipërisë!

Loading...

ARTIKULL I SPONZORIZUAR

Exillent Universal Power Gel eshte detergjenti i cili lanë dhe i heq njollat rrobave tuaja, zbut dhe ju jep aromë mahnitëse, me formulën e saj 3 në 1 që përmban. Exillent është i përkryer për çdo amvise dhe i përkyer për secilën familje dhe shtëpi.

Exillent mund ta gjeni në tregun e Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë, distributor gjeneral Exillent Group.

Kualitet gjerman, cilësi dhe i lirë.

Made in Germany.

EXILLENT INSTAGRAM

EXILLENT FACEBOOK

Shpërndaje në:
Loading...

Add Comment