E thotë shkenca, meshkujt me mjekër janë më tërheqës!

Loading...

Tani zyrtarisht është koha për të mos tallur më meshkujt të cilët përcjellin trendet e fundit të modës, pasi burrat me mjekra janë më atraktivë sesa ata që nuk kanë.

Kjo është sipas një studimi në Journal of Biology Evolutionary, i cili kërkoi 8.500 gra të vlerësonin burrat me dhe pa mjekra për potencialin e tyre të të dashurit, njofton Klan Kosova.

Burrat u fotografuan të pastërta, pesë ditë pas rruajtjes, 10 ditë pas rruajtjes, dhe pastaj katër javë pas rruajtjes.

Rezultatet ishin të habitshme: çdo grua preferonte njerëzit e tyre me flokë fytyrës.

Kjo analizë rënditi mjekrat e plota ndër më të lartën për atraktivitetin e përgjithshëm.

Shpërndaje në:
Loading...

Add Comment